Cod galben de ninsori in 17 de judete

Pana la miercuri, 27 noiembrie ,Cod galben de ninsoriora 14.00, nu mai putin de 17 judete se vor afla sub avertizarea de Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului.Ninge la aceasta ora in Oltenia, Muntenia si  Banat.Ninsorile vor continua si astazi, ninsori consinstente sunt asteptete in zona Olteniei si Munteniei. În intervalul menţionat, în Banat, Oltenia şi vestul Munteniei, precum şi în Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali, va ninge, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15…20 l/mp, iar stratul de zăpadă va fi mai consistent.
În centrul şi estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 km/h şi temporar 65-70 km/h.

În funcţie de evoluţia fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj în cursul zilei de miercuri, 27 noiembrie.

Scris de la 27/11/2013. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *