APIA:Pentru depunerea cererilor de plata pe surafata dupa data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1%

aplica penalitati de 1% Fermierii care inca nu au solicitat sprijinul pe suprafata aferent anului 2014 o mai pot face pana pe data de 16 mai 2014, dupa care se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, se arata intr-un comunicat APIA.Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1 martie – 27 martie 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă, un număr de 306.244 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 1,4 milioane hectare.

Reamintim că APIA a lansat la data de 1 martie 2014 Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs. Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafaţă fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 1 martie – 15 mai 2014, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 9 iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul. APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite / programării afişate la centrele APIA.

Scris de la 27/03/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *