Cererea unică de plată se depune obligatoriu de catre beneficiarii MASURII 215

cererea unicăSolicitanții plăților pentru Măsura 215 “Bunăstarea animalelor” au obligaţia de a completa și depune cererea unică de plată, indiferent dacă solicită la plată întreaga suprafaţă agricolă a exploataţiei sau doar o parte a acesteia, informeaza  APIA.

De asemenea, în baza acelorași prevederi legale, fermierii care solicită plăți pentru Măsura 215 “Bunăstarea animalelor” și nu utilizează suprafețe agricole, au obligația de a depune cererea unică de plată, în scopul verificării respectării normelor privind ecocondiționalitatea.

 

Fermierii care nu respectă normele privind ecocondiționalitatea, în baza prevederilor art. 6 din Ordinul MADR/MMAP/ANSVSA nr. 352/636/54/2015 pentru aprobarea normelor privind ecocondiţionalitatea în cadrul schemelor şi măsurilor de sprijin pentru fermieri în România, vor fi sancționați prin reducerea plăților.

Scris de la 11/06/2015. Adaugat in Zootehnie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *