Carrefour a deschis primul magazin de proximitate operat în franciză, în Galaţi

carefourCarrefour România a adăugat la reţeaua Express primul magazin de proximitate operat în franciză în Galaţi, retailerul mai detine astfel de magazine in Brasov, Bucureşti şi Ilfov.

In urma cu aproximativ o luna, Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza: in Bucuresti, Express Salviamax si in Brasov, Express RostCom Zizinului.Astfel, in prezent, numarul unitatilor Carrefour din reţeaua Express, numără 61 de magazine de proximitate, dintre care 10 unităţi în oraşul Braşov, o unitate în Galaţi şi 50 în Bucureşti şi Ilfov.  Noul magazin deschis la Galati  are o suprafaţă de 120 metri pătraţi şi însumează peste  4.500 de produse.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m² noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.
Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.

In Romania, Grupul Carrefour numara 163 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 78 supermarket-uri „Market”, 59 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro

Scris de la 27/02/2014. Adaugat in Industrii. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *