Caravana “Alege oaia!” ajunge în Sibiu

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, se va afla sâmbătă, 18.11.2017, la Sibiu pentru a fi alături de caravana Campaniei naționale de informare și promovare “Alege oaia!”.

În cadrul acestui eveniment, Instituția Prefectului din Județul Sibiu, în colaborare cu Asociația Producătorilor de Telemea de Sibiu organizează o prezentare a Produsului “Telemea de Sibiu”, începând cu ora 10.00. Documentația întocmită de Asociația Producătorilor de Telemea de Sibiu va fi depusă în zilele următoare la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru obținerea denumirii “Telemea de Sibiu” — Indicație Geografică Protejată.

În continuare, la ora 11:30, ministrul se va alătura caravanei “Alege oaia!” din fața complexului comercial Shopping City Sibiu. Vizitatorii se vor putea delecta gratuit cu mâncăruri tradiționale din carne de oaie (tocăniță de oaie la ceaun, pastramă de oaie) și vor putea, de asemenea, să își procure carne și produse din carne de oaie, brânză, cașcaval etc.

Caravana “Alege oaia!” își așteapă vizitatorii sămbătă, 18 noiembrie, și duminică, 19 noiembrie, între orele 11:30 – 17:00.

Mai multe informații despre evenimentul de la Sibiu și despre Campania “Alege oaia!” puteți găsi pe pagina de facebook a campaniei.

Scris de la 17/11/2017. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *