Aurel Pană, fost director general adjunct APIA, condamnat la 7 ani si 6 luni inchisoare

Aurel PanăFostul director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Aurel Pană, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, laşapte ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au dedus din cei sapte ani si sase luni perioada retinerii, arestului preventiv si arestului la domiciliu, de la 14 august 2013 la 17 mai 2014.

Aurel Pana si Mugur George Voinea, membru PC si director al unei firme, acuzati de fapte de coruptie, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, in 8 noiembrie 2013. Tribunalul Bucuresti a decis, insa, judecarea celor doi in dosare separate.

Procurorii  DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Aurel Pana, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta, si a lui Mugur George Voinea, director la SC Evalserv Standard SRL, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.

entința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Scris de la 31/12/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *