Au fost lansate si ultimele Submăsuri de finanțare din PNDR 2020

 submăsuriAstăzi, la sediul Prefecturii din județul Argeș, a avut loc conferința de lansare a ultimelor 3 Sumăsuri de finantare din PNDR 2020. 

Astfel, incepand de astazi AFIR primește cereri de finanțare pentru următoarele submăsuri: submăsura 4.3 Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice, Componenta – Infrastructura de acces agricolă; Submăsura 7.2 Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică și Submăsura 7.6 Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural. Sesiunea de depunere a proiectelor este deschisă între 24 septembrie 2015 și 18 decembrie 2015. Modalitatea de depunere a proiectelor de investiții, valabilă pentru toate aceste submăsuri este cea online.

 Sesiunile deschise astăzi aduc inca 674 milioane de euro la ceea ce s-a lansat pana acum in acest an. Astfel, suma totala disponibilă pe noul PNDR este de 1,5 miliarde de euro. Interesul arătat astăzi de cei prezenti la conferința de lansare a măsurilor de utilitate publica ma face încrezător ca vom absorbi foarte repede banii europeni disponibili prin PNDR 2014-2020.”, a declarat ministrul Agriculturii.

Scris de la 24/09/2015. Adaugat in ANUNTURI ARICOLE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *