Au fost depuse peste 695.723 de cereri de plata pe suprafata

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 3 martie – 28 aprilie 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafata, un număr de 695.723 cereri de plată, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare.

suprafataReamintim că APIA a lansat la data de 3 martie 2014 Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafata pentru anul în curs.
Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 3 martie – 15 mai 2014, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 9 iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.
APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite / programării afişate la centrele APIA.

Scris de la 29/04/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *