Apicultorii din toata tara se reunesc la Bucuresti.Târgul Naţional al Mierii, editia a 13 -a

 Naţional al MieriiApicultorii din toata tara se reunesc, in perioada 4- 6 septembrie la Bucuresti, in cadrul celei de a 13 – a editii a Târgului Naţional al Mierii, eveniment organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România.

Potrivit organizatorilor,  la editia de anul acesta participa peste 100 de expozanti din toata tara -apicultori şi firme specializate isi  vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.
De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.
În prag de toamnă, bucureştenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, suplimente nutritive şi cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Seceta a afectat si productia de miere, apicultorii spun ca productia din acest an va fi mai mica cu cel putin 30% fata de 2014.

Ca si editiile anterioare, evenimentul se desfasoara pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1,  ora 10.00.

 

Scris de la 28/08/2015. Adaugat in Eveniment. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *