APIA:S-au incheiat actele adiționale pentru beneficiarii Masurii 215 -pachetul B – păsări

apiaAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură APIA informează că a încheiat actele adiționale la convențiile privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii Masurii 215 – Plăți privind bunăstarea animalelor– pachetul B – păsări.Pe baza acestor acte aditionale,Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură emite, la cererea fermierului, a doua confirmare scrisă– adeverință – prin care se atestă că acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor pachetul B – păsări și, de asemenea, este confirmată suma cu o valoare egală cu valoarea decontului justificativ aferent trimestrului al doilea, depus de către solicitant în perioada 16 aprilie – 15 mai 2013 pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – păsări.

Cea de-a doua adeveriţă va fi eliberată de către Centrului  judeţean al Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură numai pentru aceeaşi banca pentru care a fost eliberată şi prima adeverinţa solicitată de către beneficiar. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A. și Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii garantează 80% din valoarea creditului contractat de fermier.

Scris de la 27/05/2013. Adaugat in Zootehnie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *