APIA va prelua toate cererile de plată ale fermierilor

cererile de plată APIA anunta ca, incepând cu data de 26 mai 2015,) va prelua toate cererile de plată ale fermierilor, inclusiv pe suport de hârtie.

Cererile astfel depuse vor fi prelucrate de către angajații APIA în perioada următoare, iar fermierii își vor putea exercita dreptul de a solicita subvențiile.

Așadar, fermierii vor putea să se prezinte la centrele judeţene ale APIA în cazul în care solicită la plată o suprafaţă de peste 50 hectare teren agricol, sau la centrele locale ale APIA dacă solicită la plată o suprafaţă de până la 50 hectare teren agricol.

La depunerea cererii unice de plată fermierul trebuie să prezinte documentele care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conțin zone de interes ecologic, precum și a animalelor.

Menționăm că la momentul actual este digitizată și pregătită pentru depunerea cererilor o suprafață de 3.612.545 ha, suprafață care aparține unui număr de 116.733 fermieri, care sunt așteptați să depună cererea de plată.

Scris de la 25/05/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *