APIA Tulcea va avea un nou sediu

apia tulceaCentrul Judeţean A.P.I.A. Tulcea va avea un nou sediu, potrivit unui proiect de Lege postat pe site-ul Ministerului Agriculturi. Pentru sediul actual in care isi desfasoara activitatea,  APIA Tulcea plateste o chirie de 2000 de euro.In prezent, cei 24 de angajati de la APIA Tulcea isi desfasoara  activitatea  într-un spaţiu insuficient,  de numai 82 mp.APIA Tulcea Centrul Judeţean A.P.I.A. Tulcea are în structura sa organizatorică un număr de 5 centre locale: Centrul Local Tulcea, Centrul Local Baia, Centrul Local Horia, Centrul Local Măcin şi Centrul Local Topolog.
În prezent, Centrul Judeţean A.P.I.A. Tulcea şi Centrul Local Tulcea îşi desfăşoară activitatea în două spaţii de lucru necorespunzătoare atât ca suprafaţă utilă de lucru pentru activităţi de birou, cât mai ales pentru derularea activităţii specifice de deservire a fermierilor.
Centrul Judeţean A.P.I.A. Tulcea îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu închiriat, pentru care plăteşte lunar o chirie de 2000 euro. Centrul Local A.P.I.A. Tulcea funcţionează într-un spațiu insuficient, aflat în administrarea centrului județean A.P.I.A. Tulcea, cu un număr de 24 funcţionari publici într-un spaţiu de 82 mp. Centrul Local Tulcea gestionează un număr de aproximativ 1813 cereri de solicitare a plăţilor directe în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS) şi a Plăţilor Naţionale Directe Complementare în sector vegetal (PNDC), pentru o suprafaţă totală de 10.669 hectare de teren agricol.
În vederea asigurării unui spaţiu care să corespundă cerinţelor de funcţionalitate necesare sediilor A.P.I.A, a fost identificat în Municipiul Tulcea, Strada Păcii, Nr. 83, județul Tulcea un imobil reprezentând fostul sediu al Judecătoriei şi a Tribunalului Tulcea Imobilul, aflat în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Justiţiei, este înregistrat la poziția cu nr. M.F.P. 38683 în anexa nr. 11 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.020 şi 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare.

După semnarea protocolului de predare – preluare a imobilului, A.P.I.A. Centrul Judeţean Tulcea va lua măsurile necesare pentru punerea în aplicare a prevederilor din actele normative în vigoare privind executarea lucrărilor de cadastru şi publicitate imobiliară.
Imobilul nu face obiectul unor cereri de revendicare/restituire, nu se află în litigii pe rolul instanţelor judecătoreşti şi nu este grevat de sarcini.

Scris de la 30/01/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

2 Comentarii la APIA Tulcea va avea un nou sediu

 1. tudorache nicolae Răspunde

  01/04/2015 la 19:32

  Localul este foarte bun.Cei de la APIA Tulcea vin si ei mai aproape de centrul conventional al orasului caci,noi,beneficiarii,ne-am saturat sa alergam pina acolo unde este acum localizata APIA.
  Ar fi fost mai bine,pentru beneficiari,daca si celelalte institutii publice din oras ar fi fost mai apropiate de centrul orasului.

 2. ana cretu Răspunde

  27/11/2015 la 15:15

  Va rog sa-mi spuneti daca sediul APIA este tot in str zimbrului,sau s-amutat?deasemenea ce program de lucru aveti lunea?multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *