APIA a incheiat actele aditionale pentru beneficiarii Măsurii 215

APIA a incheiat de curand actele aditionale pentru beneficiarii  Măsurii 215 .Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte beneficiarilor Măsurii 215 – plăţi privind bunăstarea animalelor – porcine că a încheiat acte adiţionale la convenţiile privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii acestei măsuri.

Prin încheierea actelor adiţionale, APIA emite, la cererea solicitantului, a doua confirmare scrisă adeverinţa – prin care confirmă că  acesta a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor şi de asemenea este confirmată 25 % din valoarea sprijinul solicitat cu condiţia ca valoarea primei adeverinţe eliberate să fie acoperită de valoarea decontului justificativ depus .

Precizăm că APIA a încheiat acte adiţionale cu următoarele bănci: CEC BANK SA, Raiffeisen Bank Bank SA, BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Banca Transilvania, Unicredit Țiriac Bank SA, Banca Comercială Română, Banca Centrală Cooperatistă Creditcoop, Banca Comercială Carpatica, Banc Post, Piraeus Bank Romania S.A, Banca Comercială Intesa Sanpaolo România , Agricover IFN SA.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA şi Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii garantează 80% din valoarea creditului contractat de fermier. Menţionăm că Banca (creditorul) are dreptul de a impune, pe lângă o serie de adeverinţe/acte doveditoare necesare dosarului, propriile condiţii de creditare, stabilite de către Creditor şi aprobate de către Banca Naţională a României. Aici sunt incluse şi garanţii pe care Creditorul le poate solicita din partea Beneficiarului (fermierului).bunastarea porcine

Scris de la 21/03/2013. Adaugat in Zootehnie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *