APDRP corelează periodic comunicările transmise de furnizorii de mașini, utilaje și echipamente specializate

utilajeAgenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) asigură completarea Bazei de Date cu Prețuri de Referință, care urmează să fie publicată pe pagina de internet a Agenției – www.apdrp.ro, prin colectarea, verificarea și validarea ofertelor comunicate de către producătorii, importatorii sau distribuitorii de mașini, utilaje și echipamente specializate.

Colectarea informațiilor comunicate este permanentă pe toată perioada de implementare a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Prima sesiune de corelare și centralizare a informațiilor privind mașinile, utilajele și echipamentele specializate eligibile pentru finanțare prin PNDR, se desfășoară până la data de 10 iulie 2014. Toate informațiile furnizate ulterior acestei date vor fi în continuare preluate de către APDRP, în vederea completării Bazei de date în cadrul următoarelor sesiuni.

APDRP va efectua verificări suplimentare ale prețurilor prezentate și va introduce în baza de date prețuri care, în urma verificărilor, pot fi mai mici decât cele prezentate inițial de ofertant. În cazul în care APDRP identifică diferenţe între preţurile comunicate şi cele practicate pe piață, verificările vor fi extinse asupra tuturor preţurilor comunicate şi, până la finalizarea verificărilor, va exclude din baza de date toate echipamentele comunicate de către respectivul producător, importator sau distribuitor.

 

Informatii suplimentare

Baza de date cu prețuri de referință a APDRP se realizează în urma colectării informațiilor furnizate de către producătorii, importatorii sau distribuitorii de mașini, utilaje și echipamente specializate, care sunt centralizate, verificate și validate de către experții APDRP.
În această bază vor fi afișate exclusiv următoarele informații: codul CPV (Codul comun privind achizițiile publice), marca, modelul, dotările standard și prețul exprimat în Euro, fără TVA. Identitatea producătorului, importatorului sau distribuitorului care a transmis informațiile nu va fi făcută publică.
Pentru înscrierea în această bază de date, APDRP pune la dispoziția tuturor producătorilor, importatorilor sau distribuitorilor de mașini, utilaje și echipamente specializate de la nivel mondial, formularele tip ,,Solicitare de înscriere” și „Tabel cu oferta de prețuri”.

Scris de la 24/06/2014. Adaugat in Actualitate. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *