ANIF Dolj poate asigura irigarea a peste 80.000 de hectare

asigura irigareaANIF Dolj e pe drumul cel bun. Potrivit numarului de contracte incheiat in acest an, institutia urmeaza sa furnizeze apa pentru irigarea unei suprafete de peste 22.000 de hectare.

In ultimul an, in 2013, retele de irigatii din Dolj au fost repuse in functiune dupa o pauza de foarte multi ani.Desi in patrimoniul ANIF Dolj mai exista doar sistemul Corabia –Sadova si Nedeia -Macesu, acestea pot asigura apa pentru o suprafata de aproximativ 80.0000 de hectare.

Pentru acest an, suprafata contractata de ANIF este de aproximativ 22.000 de hectare, cu aproape 7 mii de hectare in plusl fata de 2013.

Dumitru Nica, directorul ANIF Dolj aflat la cel de-al doilea interimat.
Pana cand se va lua o decizie privind postul de director al Filialei ANIF Dolj ramas vacant dupa decesul fostului director Iulian Bucur, director interimar a fost numit Dumitriu Nica, un inginer cu experienta si un bun cunoscator al acesteI institutii, unde lucreaza de ani buni si care a mai ocupat postul de director interimar in perioada august-octombrie 2012.Dumitru Nica va asigura interimatul pe o perioada de maxim 90 de zile, dupa care se va lua o decizie in acest sens.Cel mai probabil, potrivit un surse din cadrul MADR, postul  va fi scos la concurs.

Scris de la 30/06/2014. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *