Amiral Proffy 6 FS, fungicid pentru tratarea semintelor de paioase

paioaseDesi pregatirea terenului pentru campania de toamana e in plina desfasurare, Alcedo recomanda pentru culturile de cereale paioase infiintate in aceasta toamana fungicidul pentru tratarea semintelor AMIRAL PROFFY 6 FS .

Acesta este un fungicid cu actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni, care se transmit prin seminte si sol. AMIRAL PROFFY 6 FS se foloseste pentru combaterea malurii comune si pitice, a fuzariozei radacinilor, coletului si plantutelor la grau, secara si triticale, a taciunelui zburator si a sfasierii frunzelor la orz si orzoaica. Este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea semintelor de cereale paioase destinate insamantarilor.

AMIRAL PROFFY 6 FS se dilueaza in 3-5 litri apa /0,5 litri produs/tona de seminte (luandu-se in calcul si apa rezultata din clatirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (pana la 10 litri apa/0,5 litri produs/1 tona de seminte). Cand se aplica in amestec cu un alt produs (insecticid), cantitatea totala de lichid pe tona de samanta nu trebuie sa depaseasca 10-12 l, pentru evitarea supraumectarii semintelor.

Scris de la 18/08/2014. Adaugat in Starea culturilor. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *