Agrostar cere reintroducerea de urgență a acestei Legii irigațiilor pe ordinea de zi

Legii irigațiilorFederatia AGROSTAR protestează față de respingerea de către Parlament a Legii irigațiilor, în contextul în care seceta a devenit un fenomen aproape anual, iar pagubele produse agricultorilor se ridică la miliarde de euro.

Federația AGROSTAR cere reintroducerea de urgență a acestei legi pe ordinea de zi și aprobarea ei astfel încât să poată să producă efecte cât mai repede și să nu fim puși și la anul în situația ca fermierii să se vadă cu munca pe un an distrusă. În cazul în care legea nu va fi dezbătută și aprobată cât mai repede, AROSTAR va iniția discuții cu toate organizațiile din agricultură, pentru a organiza acțiuni de protest comune. AGROSTAR consideră că această lege este vitală pentru agricultori și parlamentarii trebuie să mai aprobe legi și pentru agricultori, nu doar pentru ei”, declară președintele AGROSTAR Niculae Ștefan.

Scris de la 02/10/2015. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *