AFIR: Fondurile europene pentru modernizare activităților neagricole se apropie de plafonul maxim alocat

AFIRCa urmare a interesului crescut pentru investițiile în crearea și dezvoltarea de activități neagricole din mediul rural, AFIR  anunță că valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanțare depuse prin Submăsura 6.4 „Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole” se apropie de nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi proiecte în acest an.

Așadar, până la atingerea plafonului stabilit de 120% din alocarea disponibilă pentru sM 6.4 (57,21 milioane de euro) mai sunt aproximativ 27.900 euro. Odată atins plafonul stabilit de 120% din alocarea disponibilă, sesiunea de depunere a proiectelor se închide automat, fără a exista posibilitatea tehnică de a fi redeschisă pentru cazuri particulare până la deschiderea unei noi sesiuni.
Menționăm că depunerea continuă a proiectelor în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se oprește înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a componentei/ submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare.

Scris de la 26/10/2015. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

2 Comentarii la AFIR: Fondurile europene pentru modernizare activităților neagricole se apropie de plafonul maxim alocat

  1. Florin Răspunde

    15/01/2016 la 10:09

    Ne-am dori o tara intreaga, ca fonduri oferite de UE sa fie folosite la capacitate maxima. Tara noastra are nevoie de dezvoltare si oameni competenti.

  2. Anunturi Adevarul Răspunde

    15/01/2016 la 10:12

    Felicitari celor care au reusit aceasta performanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *