Consilierul prezidențial pe Agricultura, Adrian Radulescu, eliberat din functie

Adrian RadulescuConsilierul prezidential Adrian Radulescu, persoana care s-a ocupat indeaproape de tranzactia terenului achizitionat de familiei Basescu, la Nana, in  Calarasi, a fost eliberat din functie.Acesta, incepand cu data de 1 februarie  2014, nu mai face parte din cabinetul prezidential, potrivit unui comunicat emis de presedintie.

Adrian Radulescu urmeaza sa fie audiat de comisia parlamentara  ”Calarasi”, saptamana viitoare, cu privire la tranzactia cu terenul  achizitionat de fica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu.Recent, secretara Primariei comunei Nana, a declarat ca, Adrian Radulescu este persoana care s-a ocupat de documentatia necesara tranzactie terenului, inclusiv inscrierea in registrul agricol al primariei Nana.Adrian Radulescu ocupa functia de consilier prezidential din luna aprilie 2013.In perioada 2007 pana in 2008, Radulescu a fost director de Cabinet la Ministerul Agriculturii, dar si secretar de stat.Alaturi de Radulescu, alti 8 consilieri prezidentiali vor parasi cabinetul, de la 1 februaie.

Scris de la 29/01/2014. Adaugat in National. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *