Achim Irimescu,Traian Basescu si Dacian Ciolos,prezenti la cel de-al XI-lea Congres Horticol

Secretarul de stat in MADR,Achim Irimescu, a participat mart ,29 octombrie 2013 la cel de-al XI-lea Congres Horticol dedicat Centenarului Societăţii Române a Horticultorilor, eveniment desfăşurat în aula Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice Gheorghe Ionescu-Siseşti.La eveniment a fost prezent si presedintele României,Traian Basescu,alaturi de ac Congres Horticolesta a mai fost prezent si comisarul european Dacian Ciolos.In cadrul congresului au fost aduse in discutie politicile  europene în domeniu  , care vor permite introducerea inovării și a rezultatelor cercetării în fermele agricole.

În cadrul festivităţii a fost susţinută o sesiune de comunicări ştiinţifice cu privire la situaţia actuală şi de perspectivă a horticulturii româneşti, dar au fost lansate şi mai multe lucrări editate cu prilejul Centenarului.

De asemenea, au fost prezentate şi moţiunile Congresului al XI-lea, printre care amintim „Moţiunea privind reînfiinţarea în cadrul MADR a Direcţiei de Horticultură” şi „Moţiunea referitoare la evaziunea fiscală cu produse horticole”.

Scris de la 29/10/2013. Adaugat in Regional. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *