20 de firme romanesti vor expune la Alimentaria 2014

alimentaria 2014Salonul Internațional Alimentaria 2014 care se va desfasura la Barcelona își redeschide porțile pentru profesioniștii din industria alimentara din întreaga lume, în perioada 31 martie – 3 aprilie 2014. “Alimentaria și-a dublat eforturile de a atrage buyeri din întreaga lume pentru ediția din 2014, astfel încât cele peste 3800 de companii participante să poată beneficia de o creștere a oportunităților de export”, sustin organizatorii.

România va fi reprezentată de 20 de firme din domeniul industriei alimentare .Producătorii români participă la târg cu produse din carne, produse de panificație, patiserie și dulciuri, apă minerală. Firmele participante sunt Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, European Drinks, European Food, Tip-Top și Kaola.Una din principalele noutăți la ediția de anul acesta va fi reprezentantă de zona “Alimentaria Experience”, care va reuni toate activitățile legate de restaurante și gastronomie.

Aici vor avea loc demonstații culinare live, workshop-uri și cursuri de bucătărie, sesiuni de degustare, conferințe și alte activități, menite să scoată pe tapet principalele trenduri și să ofere totodată inspirație și soluții pentru operatorii de restaurante.Organizatorii estimeaza o prezenta de peste 140.000 de vizitatori, din care 35% din afara Spaniei.

 

Scris de la 30/03/2014. Adaugat in Industrii. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin intermediul RSS 2.0. Poti lasa un comentariu sau un trackback (link) la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *